+32 477 97 94 14 info@weblex.be

Professioneel webdesign

Een website voor uw advocatenkantoor, boekhoudkantoor of ander kantoor?

Een website voor uw advocatenkantoor, boekhoudkantoor of ander kantoor?


Weblex' specialisten gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat uw kantoor ook op digitaal vlak straalt. Stilstaan is achteruitgaan, zeker wanneer we het over webdesign hebben. Advocaten, boekhouders, architecten of andere vrije beroepen kunnen het zich niet langer veroorloven om gebruik te maken van een verouderde website. Niet alleen om veiligheidsredenen, maar ook naar uw potentieel cliënteel.

Onze pakketten

 

De voordelen van een professionele website

 

Professioneel, uniek design

Geef uw kantoor het digitale visitekaartje dat het verdient. 

Afsprakenmodule

Afspraken worden rechtstreeks in uw agenda gepland via de website.

Veilige hosting

Uw e-mails en webdomein staan in een veilige omgeving. 

Afhankelijk van het door u gekozen pakket, kan u uw website zelf aanpassen. Dit is mogelijk wanneer u voor de Digitale Uitvalsbasis of het Digitaal Kantoor kiest. 
U krijgt een (online) demosessie van ons team en een video ter documentatie.

Weblex stuurt indien gewenst de bronbestanden van uw website door. Wanneer uw website volledig betaald is, komt deze volledig in uw bezit.
Ook de domeinnaam (bv. www.advocatenkantoorweblex.be) staat op uw naam, wat wil zeggen dat u te allen tijde kan beschikken over de website. 

Weblex kan gebruik maken van foto's die door de klant aangeleverd worden. Indien nodig werkt Weblex ook met foto's waarop geen auteursrechten rusten. 

Wanneer u kiest voor het Digitaal Kantoor, voorziet Weblex een fotografe ter plaatse die u, uw team & uw kantoor schitterend vastlegt. 

De inhoud van uw website wordt in samenspraak met ons team bepaald. Op die manier bent u er zeker van dat de juiste informatie gedeeld wordt & dat de gedeelde informatie een positieve invloed heeft op de vindbaarheid van uw website. 

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?

Wenst u een vrijblijvend gesprek of demonstratie?