+32 52 50 81 07 info@weblex.be

FAQ

Weblex is de digitale partner voor advocaten, boekhouders en andere vrije beroepen. Dankzij ons uitgebreid netwerk in deze sector weten we perfect hoe we advocaten en vrije beroepen op digitaal vlak moeten ondersteunen.

Weblex biedt u de keuze uit verschillende pakketten. Ons aanbod varieert van eenvoudige websites die dienen als online visitekaartje tot de hele suite van ons aanbod waarmee u uw kantoor op digitaal vlak kan positioneren.

Neem een kijkje

De maandelijkse kostprijs van onze diensten is afhankelijk van de door u gekozen diensten. 

Neem een kijkje

Weblex voorziet voor elke klant een volledige op maat gemaakte website, ongeacht welk pakket u kiest.

Neen. De afsprakenmodule wordt steeds geïntegreerd in een door Weblex ontworpen website. Indien gewenst kan Weblex u wel adviseren om met externe platformen zoals Microsoft Bookings te werken. 

Ja. Weblex maakt er een prioriteit van om uw website- en e-mailhosting zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze hosting is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. 

ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. BSI certificeert bedrijven tegen deze ISO 9001-norm.  Certificatie van het kwaliteitsmanagementsysteem maakt objectief aantoonbaar dat een organisatie aan alle eisen van de norm voldoet en dat het bedrijf in staat is om producten en diensten te leveren volgens de gemaakte afspraken. Indien het kwaliteitssysteem in zijn geheel operationeel is, kan het systeem getoetst worden.
Als invulling van een ISMS specificeert de ISO 27001:2013 norm dat je een scope en beleid definieert, een risicoanalyse uitvoert, voor de geïdentificeerde risico's maatregelen selecteert, implementeert en beheert (resources toewijst) en tot slot het voorgaande monitort en reviewt (cyclisch).

Wanneer u een website bij Weblex bestelt & betaalt, ontvangt u de bronbestanden van de website bij oplevering. Zo bent u steeds in het bezit van de originele bestanden van de website. 

Elke website die Weblex oplevert, is standaard responsief op alle apparaten. Of bezoekers uw website bekijken op mobiel, tablet of pc, Weblex garandeert steeds de beste gebruikservaring.